Fiskeforedlingsmaskiner

Fiskeforedlingsmaskiner er et utstyr som brukes i sjømatindustrien for å automatisere prosessen av fiskeforedling. Disse maskinene kan utføre oppgaver som hodekapping, sløying, filetering, porsjonering av fisk og mye mer.

Normar Trading AS er en ledende leverandør av overhalte, testet og klarte til bruk maskiner for fiskeindustri. Vi har vært i markedet i over 25 år og har betjent kunder over hele verden. Våre maskiner gjennomgår full renovering i verkstedet vårt i Norge, slik at de er av høyeste kvalitet. Vi tilbyr også reservedeler og full support.

Ta kontakt med oss for ekspertkonsultasjon og konkurransedyktige tilbud på fiskebehandlingsmaskiner for å optimalisere prosessene dine.

Hvilkene fiskeforedlingsmaskiner selger vi?

Det finnes ulike typer fiskeforedlingsmaskiner tilgjengelig i verden som dekker ulike stadier av fiskeproduksjon, for eksempel fileteringsmaskiner, sløyemaskiner, skinnemaskiner, hodekappemaskiner, pakkerimaskiner, porsjonskuttere og så videre.

– Hodekappemaskiner

En hodekapping maskin er en del av fiskeforedling maskiner som brukes til å kappe hodet på fisken. Hodekappere kan håndtere et bredt utvalg av fiskearter og størrelser og brukes vanligvis i fiskerinæringen.

– Sløyemaskiner

En sløymaskin er en spesialisert maskin som brukes i sjømatindustrien for å automatisere prosessen med å fjerne de indre organene til fisken. Disse maskinene kan bruke ulike teknikker, som vakuumrensing, for å minimere skade på fiskekjøttet. Sløymaskiner kan være designet for bruk både på skip og landbaserte anlegg.

– Fileterings Maskiner

Fileterings Maskiner kan raskt og nøyaktig kjære fileten fra fiskenes ben for et bredt utvalg av fiskearter og størrelser. Disse maskinene kan utstyres med skinnere og automatiske matingssystemer og kan være designet for å filetere fisk med eller uten fjerning av ribbein, avhengig av virksomhetens behov.

– Grading- og sorteringsmaskiner

Grading- og sorteringsmaskiner brukes til å sortere fisk basert på vekten deres. Disse maskinene kan designes og programmeres etter kundens behov. Graderingsmaskiner kan også være utstyrt med inspeksjonstabeller, transportører og lignende.

– Skinnemaskiner

Skinnemaskiner kommer i ulike design, inkludert vanlige skinnemaskiner og dypskinnemaskiner som er vanligvis brukt for laks. Skinnemaskinene kan være selvstendige maskiner eller integrert i fiskebehandlingslinjer eller fileteringsmaskiner for å forbedre effektivitet og produktivitet.

– Porsjonskuttere

Porsjonskuttere brukes til å kutte fisk, kjøtt, fjærkre og andre produkter i presise porsjoner basert på vekt eller lengde. Disse maskinene kan være enkelt- eller dobbeltspor og kan utstyres med en trykkfunksjon for å sikre nøyaktighet og konsistens. Inmating- og utmatingbånd er også ofte inkludert for å effektivisere porsjoneringsprosessen.

– Beinseparatorer

Beinseparatorer består av en roterende trommel som er utstyrt med en perforert overflate som skiller beinene fra kjøttet. Størrelsen og spesifikasjonene til trommelen kan tilpasses for å imøtekomme virksomhetens spesifikke behov. Disse maskinene kommer i forskjellige størrelser og kapasiteter og kan brukes for ulike typer produksjon, som fisk eller kjøttproduksjon.

– Saltlakesprøyter

Saltlakesprøyter brukes i matindustrien for å injisere salte- eller marinaderløsninger i kjøtt, fjærkre og fiskeprodukter. Disse maskinene kommer i et bredt spekter av kapasiteter, fra små maskiner egnet for småskala operasjoner til store maskiner som håndterer høye produktvolumer.

– Vakuumpumper

Vakuumpumper er en essensiell komponent i mange typer sjømatbehandlingsutstyr. De brukes til å skape vakuum eller negativt trykk, som er nødvendig for prosesser som pakking, forsegling og frysetørking.

Hvorfor er det bedre å kjøpe fiskebehandlingsutstyr fra oss?

Når det gjelder fiskeforedling maskiner, er det viktig å finne en leverandør du kan stole på. Normar Trading AS tilbyr den perfekte løsningen for små og mellomstore bedrifter som søker kvalitets- og pålitelig utstyr. Alt vårt utstyr blir fullstendig renoveret og testet for å sikre kvalitet og pålitelighet. Vårt team gir konsultasjon for å hjelpe deg å finne riktig utstyr som passer dine behov. Vi tilbyr også etter-salg service og support for å sikre at utstyret alltid fungerer på sitt beste. Som leverandør av fiskebehandlingsutstyr tilbyr vi et bredt utvalg av produkter, inkludert fileteringsmaskiner, fiskelinjer og fiskepakkerimaskiner. Vårt fokus på fersk fisk og sjømatprodukter sikrer at utstyret vårt er designet for å håndtere selv de mest delikate fiskeprodukter. Uansett om du behandler laks eller hvitfisk, er teamet vårt dedikert til å hjelpe deg å finne de beste løsningene for din bedrift, uansett hvilke behov du har. Stol på NorMar Trading for alt ditt fiskebehandlingsutstyr.

Hvorfor brukt utstyr for fiskebehandling kan være en smart investering

Det er ingen hemmelighet at å skaffe seg nytt, helt fabrikknytt utstyr for fiskebehandling ikke er for alle, hovedsakelig på grunn av de høye kostnadene. Selv med fabrikkgaranti kan kostnadene være avskrekkende for små bedrifter.

Hos Normar Trading AS tilbyr vi brukt fiskebehandlingsutstyr som er blitt restaurert og sjekket av oss. Du kan spare betydelige beløp ved å kjøpe fullstendig verifisert utstyr fra oss. Med riktig vedlikehold, som vi også kan hjelpe med, kan dette utstyret tjene deg godt i lang tid.

Hvis du ser gjennom vårt utvalg av fiskebehandlingsutstyr og ikke finner modellen du trenger, gi oss beskjed om hva du leter etter, så vil vi forsøke å skaffe det for deg til den mest gunstige prisen.