Bulkløftere

Bulkløftere brukes for effektivt å håndtere og distribuere store mengder råvarer, som fisk eller annen sjømat, innenfor bedriftens produksjonslinjer. Utstyret sikrer en kontinuerlig og jevn strøm av råvarene, og optimaliserer produksjonsprosessen. 

NorMar Trading AS har over to og et halvt tiårs erfaring som leverandør av maskiner og systemer til fiskeforedlingsindustrien. Vi kan levere et omfattende utvalg av bulkløftere designet for å imøtekomme de særegne behovene til våre kunder. 

Ta kontakt med oss for rådgivning før dere investerer i nye eller brukte bulkløftere. Vi skreddersyr også hele produksjonslinjer.

 

Å velge riktig bulkløfter: Hva bør dere tenke på?

Når dere velger bulkløftere, er det avgjørende å fokusere på nøkkelaspekter som volumkapasitet, høyde og bredde på medbringere og en solid konstruksjon. Disse faktorene, sammen med enkelt renhold, sikrer optimal ytelse, hygiene og pålitelighet i bedriftens operasjoner.

Når bør man velge en ny bulkløfter?

Integrasjon av bulkløftere i komplekse eksisterende systemer eller når det er spesifikke designkrav, signaliserer at valget av en ny bulkløfter er et smart valg. Spesielle volumbehov eller ekstra funksjonaliteter kan også rettferdiggjøre investeringen i et nytt system.

Fordeler med brukte maskiner:

Å vurdere brukte bulkløftere kommer med tydelige fordeler. Kortere leveringstider og kostnadsbesparelser er bare to eksempler. Fraværet av spesifikke design- og kapasitetskrav er også et poeng. Sammen gjør dette brukte løsninger til et effektivt og budsjettvennlig alternativ for de fleste prosjekter.

Hvordan kan NorMar bistå dere?

NorMar Trading AS tilbyr omfattende støtte i forbindelse kjøp av nye og brukte maskiner. Fra installasjon og avinstallasjon til service, reparasjoner og forbedringer av eksisterende design, sikrer NorMar en problemfri integrasjon av bulkløftere i eksisterende systemer. Vi ønsker å optimalisere deres produksjonslinjer med bulkløftere som har både effektivitet og ytelse.