Sløyemaskiner for Fiskebruk

Sløyemaskiner er spesielt utstyr som brukes å fjerne innvollene til fisk. De er designet for å automatisere og fremskynde prosessen med å utvinne fisk, som kan være tidkrevende og arbeidskrevende når det gjøres manuelt.
 
Normar Trading har vært i drift i over 25 år med renovering, salg og etter-salg tjenester av sløye og fileteringsmaskiner.
 
Ta kontakt med oss for konsultasjon og de beste tilbudene på sløying utstyr for å optimalisere dine foredlingsoperasjoner.

Typer av sløyemaskiner

Det finnes ulike typer sløyemaskiner tilgjengelig på markedet. Noen er designet for spesifikke fiskearter som hvitfisk eller laks, mens andre er mer allsidige maskiner for prosessing av ulike typer fersk fisk. Noen maskiner er designet som frittstående sløyestasjoner, mens andre er en del av en større fiskeforedlingslinje. Noen fiskeutvinningsmaskiner er designet for enkelt vedlikehold og rengjøring, mens andre er mer kompliserte, men tilbyr høyere nøyaktighet.

Faktorer å vurdere ved kjøp av en sløyemaskin

Når du kjøper maskin for å sløye fisk, er det noen viktige faktorer å vurdere, inkludert hvilken type fisk du skal behandle, størrelse og kapasitet på maskinen, automatiseringsnivået, enkelheten i vedlikehold og om maskin er egnet for både utvinning og hodekapping. Andre faktorer å vurdere inkluderer nivået av hygiene og sikkerhet som maskinen gir for utvinningsprosessen.

Populære merker og produsenter

Noen populære merker og produsenter av sløymaskiner som vi kan tilby:

  1. Baader: Bredt spekter av fiskemaskiner, inkludert maskiner for sløying av laks.
  2. Uni-Food Technic: Spesialiserer seg på design og produksjon av fiskeforedlingsutstyr, inkludert sløymaskiner for ulike fiskearter.
  3. Marel: Ledende global leverandør av fiskeforedlingsutstyr, inkludert sløymaskiner for forskjellige typer fisk.
  4. Kronborg: Spesialiserer seg på design og produksjon av fiskeforedlingsmaskiner.

Våre økonomiske løsninger innen fiskeinnvollingsmaskineri

For bedrifter som søker kostnadseffektive alternativer til nye fiskeinnvollingsmaskiner, presenterer Normar Trading AS en praktisk løsning. Vårt fokus ligger på å tilby brukt fiskeinnvollingsutstyr, hver nøye renovert og kvalitetskontrollert av vårt team. Denne tilnærmingen hjelper ikke bare med å redusere kostnader betydelig, men sikrer også pålitelig ytelse.

Vi forstår at det å finne riktig modell er avgjørende for dine operasjoner, derfor tilbyr vi hjelp med å skaffe spesifikke maskiner som møter dine krav, slik at du får den beste verdien for investeringen din. I tillegg strekker støtten vår seg til vedlikeholdstjenester, noe som hjelper deg med å holde utstyret i topp stand for langvarig bruk.