Manuelle trimmelinjer

Manuelle trimmelinjer er tilpasset håndtrimming av fiskefileter, som lar arbeidere fjerne uønskede deler og dele filetene inn i loins. Dermed sikrer man presisjon og kvalitet i bearbeidingen av fiskeproduktene. 

Med over 25 års erfaring, utmerker NorMar Trading AS seg på området. Vår kompetanse gjør det mulig for oss å tilby kunder skreddersydde løsninger, med brukte eller nye alternativer. Vi gjør det vi kan for å møte deres ønsker og behov. 

Ta kontakt med oss for rådgivning og veiledning om manuelle trimmelinjer. 

Hvilke manuelle trimmelinjer selger vi?

Vi tilbyr et omfattende utvalg, inkludert både brukte og nye manuelle trimmelinjer. Dette sikrer at du kan finne den ideelle løsningen som samsvarer med dine spesifikke krav og budsjettoverveielser.

Fordeler med nye manuelle trimmelinjer

Å investere i nytt produksjonsutstyr gir flere fordeler. For det første nyter man godt av de nyeste teknologiske fremskrittene, som sikrer forbedret effektivitet og produktivitet. I tillegg kan nye linjer bygges skreddersydd i henhold til alle spesifikke krav, og tilby skreddersydde løsninger som nøyaktig oppfyller deres bearbeidingsbehov. Denne fleksibiliteten sikrer at du har en topp moderne manuell trimmelinje som maksimerer både ytelse og kostnadseffektivitet.

Fordeler med brukte manuelle trimmelinjer

  • Kostnadsbesparelser: Brukt utstyr har vanligvis lavere innkjøpskostnad sammenlignet med nytt maskineri, og gir en kostnadseffektiv løsning for bedrifter med budsjettbegrensninger.
  • Rask implementering: Siden utstyret allerede er tilgjengelig, er det ingen ventetid for produksjon eller levering, noe som muliggjør rask implementering i produksjonslinjen.
  • Tilpasningsalternativer: NorMar Trading AS tilbyr grundige overhalinger og tilpasningstjenester, slik at dere kan tilpasse det brukte utstyret bedriftens spesifikke behov eller gjøre nødvendige endringer i konstruksjonen.
  • Miljøvennlig: Å velge brukt utstyr bidrar til bærekraft ved å forlenge levetiden til maskiner og redusere behovet for ny produksjon og for tilhørende ressurser.
  • Økonomisk handlefrihet: Kostnadseffektiviteten til brukte  trimmelinjer gir bedrifter muligheten til å fordele ressurser mer fleksibelt. Dermed kan man potensielt investere ytterligere i andre områder av virksomheten.

Kan NorMar tilby andre tjenester knyttet til manuelle trimmelinjer?

Ja! NorMar Trading AS tilbyr ytterligere tjenester knyttet til de fleste produktene vi leverer. Disse tjenestene inkluderer vedlikehold, reparasjoner, tilpasning og teknisk støtte for å sikre optimal ytelse og møte spesifikke kundekrav. For detaljert informasjon om de tilbudte tjenestene, vennligst kontakt våre spesialister direkte hos NorMar Trading AS.