Om Oss

NorMar driver med kjøp, overhaling og salg av brukt produksjonsutstyr til fiskerinæringen og matvareindustrien. Vi leverer brukt, overhalt utstyr over hele verden. Vi tilbyr også deler og reservedeler. Et nyere fokusområde er design og konstruksjon av linjer for kunder våre.

Velkommen til NorMar, ditt fremste reisemål for alle dine behov innen fiskebehandlingsutstyr.

Som et ledende selskap i bransjen, spesialiserer vi oss på anskaffelse, oppussing og videreformidling av topp kvalitetsmaskiner fra anerkjente merker som Baader, Marel, KM Fish Machinery, Fomaco og Multivac.

Vi tilbyr grundige tjenester til våre kunder, og sørger for at utstyret deres fungerer jevnt og effektivt.

Fra rutinemessig vedlikehold til komplekse overhalinger og oppgraderinger, gir vi støtte som trengs for å optimalisere produksjonen og oppnå forretningsmessig suksess.

Hvis du er på utkikk etter å kjøpe, reparere eller selge fiskebehandlingsutstyr, er vi her for å hjelpe deg gjennom hele prosessen. Utforsk vårt utvalg av oppussede maskiner, oppdag våre tjenester, og ta kontakt med oss i dag for å diskutere hvordan vi kan møte dine utstyrsbehov.

I NorMar er vi opptatt av miljømessig bærekraft. Vi forstår at bruk av miljøvennlige praksiser i industrien er viktig, så vi jobber hardt for å støtte dette målet.

Vårt bidrag til global økologi

  • Reduksjon av avfall: Ved å renovere og videreselge utstyr, avleder vi gjenstander fra å ende opp på søppelfyllinger, og reduserer dermed betydelig miljøforurensning.
  • Bevaring av ressurser: Renovering av utstyr bevarer verdifulle ressurser ved å gjenbruke materialer og minimere energiforbruket som kreves for produksjon av nye produkter.
  • Økonomiske løsninger: Vårt renoverte utstyr tilbyr kostnadseffektive løsninger for bedrifter samtidig som det fremmer bærekraftighet.
  • Fremme av sirkulær økonomi: Vi bidrar til en sirkulær økonomi ved å forlenge levetiden til utstyr, minimere avfallsproduksjon og fremme ressursbrukseffektivitet.

 

Hvorfor det betyr noe

  • Miljømessig påvirkning: Våre handlinger bidrar til å redusere skade på miljøet ved å hindre at utstyr kastes på søppelfyllinger, noe som bidrar til å beskytte økosystemer og dyrearters leveområder.
  • Langsiktig bærekraftighet: Vi tror på bærekraftige praksiser for å beskytte planetens helse og sikre en grønnere fremtid for kommende generasjoner.
  • Selskapsansvar: Vi prioriterer miljøstyring i våre operasjoner, og viser dermed vårt engasjement for sosial og miljømessig ansvar.

Vår visjon

På NorMar er vår visjon å være en drivkraft i fiskeforedlingsindustrien, og lede veien mot en bærekraftig fremtid. Vi forestiller oss en verden der bedrifter blomstrer samtidig som de bevarer miljøet gjennom gjenbruk og oppussing av utstyr.

Våre verdier

Kvalitet: Vi er forpliktet til å levere produkter og tjenester av høy kvalitet til våre kunder, og sikre deres tilfredshet og suksess.

Bærekraftighet: Miljømessig bærekraft er kjernen i våre verdier. Vi tror på å minimere avfall, bevare ressurser og fremme en sirkulær økonomi.

Integritet: Vi opererer med ærlighet, gjennomsiktighet og etiske praksiser i alle våre bestrebelser, og bygger tillit med våre kunder og partnere.

Innovasjon: Vi omfavner innovasjon og kontinuerlig forbedring, og søker nye måter å øke effektiviteten, produktiviteten og miljøstyringen på.

Målet vårt

Miljøpåvirkning: Vårt primære mål er å minimere vårt miljøavtrykk ved å redusere avfall, bevare ressurser og fremme bærekraftige praksiser i fiskeforedlingsindustrien.

Kundetilfredshet: Vi streber etter å overgå våre kunders forventninger ved å tilby enestående produkter, tjenester og støtte, skreddersydd til deres spesifikke behov og krav.

Kontinuerlig forbedring: Vi er dedikert til kontinuerlig læring, innovasjon og forbedring, og søker stadig måter å forbedre våre operasjoner, tjenester og miljømessige bærekraftsanstrengelser på.