Om NorMar Trading

NorMar Trading driver med kjøp, overhaling og salg av brukt produksjonsutstyr til fiskerinæringen og matvareindustrien. Vi leverer brukt, overhalt utstyr over hele verden. Vi tilbyr også deler og reservedeler. Et nyere fokusområde er design og konstruksjon av linjer for kunder våre.

Velkommen til NorMar Trading, din komplette leverandør av utstyr for fiskeforedling. Vi er et ledende selskap som spesialiserer seg på kjøp, reparasjon og salg av overhalte maskiner for fiskeforedlingsutstyr. Vi samarbeider med anerkjente merker som Baader, Marel, KM Fish Machinery, Fomaco og Multivac.


På NorMar Trading er vi stolte av å kunne tilby våre kunder full service og støtte. Vi forstår viktigheten av å holde utstyret ditt i god drift for å oppnå suksess i din virksomhet. Derfor tilbyr vi et bredt spekter av tjenester, fra rutinemessig vedlikehold og reparasjoner til omfattende overhalinger og oppgraderinger. Med vår ekspertise og erfaring innen fiskeforedlingsindustrien er vi dedikerte til å hjelpe våre kunder med å nå sine forretningsmål og optimalisere produksjonen.


Vår forpliktelse til kvalitet, pålitelighet og kundetilfredshet er hjertet i alt vi gjør. Enten du ønsker å kjøpe, reparere eller selge utstyr for fiskeforedling, er vi her for å hjelpe deg. Utforsk vårt utvalg av overhalte maskiner, les mer om våre tjenester og ta kontakt med oss i dag for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg med alle dine behov innen fiskeforedlingsutstyr.

NorMar Trading ser på det som sitt samfunnsansvar å bli grønn og bærekraftig, og dette er noe vi har et stort fokus på. Vi ser viktigheten av å ta i bruk bærekraftige midler som en kraftfull ressurs på tvers av industrier. Videre jobber vi kontinuerlig med å ta i bruk ulike midler for å sertifiseres.

Vår visjon

Vi er lidenskapelig opptatt av kvalitet og kompetanse gjennom læring, deling og nettverksbygging.

Våre verdier

Engasjerende. Fremtidsrettet. Raushet.

Målet vårt

Kompetanse, nettverk, synlighet, lidenskapelige ansatte, bærekraftig økonomi, internasjonalt, grønn bedrift – hver dag.